Skip to main content

Over EGR Flex

Het verhaal van

Over ons

EGR FLEX is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de uitzendsector. Wij zijn gespecialiseerd in het snel leveren van personeel in verschillende sectoren zoals de agrarische sector, de productie- en voedingsindustrie, de logistieke sector en de schoonmaaksector. Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare en flexibele partner. Zo weten we al jarenlang te groeien. Dit doen we samen met onze ervaren medewerkers. Zij zijn de oogst van ons bedrijf en daar zijn we trots op!

Wat vinden wij écht belangrijk

De naam EGR FLEX staat voor Extra Goed Resultaat. Wij gaan niet voor gemiddeld, maar voor uitmuntend. Onze medewerkers zetten niet alleen een stapje extra, maar stropen hun mouwen op en laten zien wat ze waard zijn. Daarnaast zijn we en flexibel. Dat betekent dat we er zijn wanneer de opdrachtgever ons nodig heeft, maar ook meebewegen als extra hulp overbodig is. Zo zijn onze gemotiveerde mensen – op precies het goede moment – beschikbaar. Daarbij letten we ook op een juiste match tussen de opdrachtgever en de medewerker. Want een prettige samenwerking draagt bij een extra goed resultaat.

Wij hechten veel waarden aan persoonlijk en snel contact. Elke opdrachtgever krijgt een contactpersoon. Even bellen of een Whatsapp bericht sturen is genoeg om ons in de actiestand te zetten. Zelfs tijdens een werkoverleg, in het weekend of in de avonduren wordt de telefoon opgenomen. Dat is geen moeite, dat is ons werk. Werk dat we me met heel veel plezier doen. Wij regelen alles en zijn oplossingsgericht. Zo wordt de opdrachtgever extra ontzorgd.

Bij EGR FLEX houden we van duidelijke communicatie. Ook zijn we betrouwbaar. Een man een man, een woord een woord. Zo gaat dat in onze familie én in ons bedrijf. We zijn eerlijk over wat we kunnen bieden en reëel over de verwachtingen. Zo houden we onze opdrachtgevers en medewerkers tevreden. De medewerkers die overigens allemaal pas na een uitgebreid selectieproces worden toegelaten tot onze organisatie.

Waar gaan we voor

Tevreden klanten, dat is ons streven en daar doen we alles voor. Maar we hebben nog een doel. Want gedreven door ambitie willen we samen met hen en met onze medewerkers graag groeien. In de komende jaren willen wij daarom nog meer verwachtingen van verschillende opdrachtgevers overtreffen. Hen ondersteunen met extra handen die de mouwen opstropen en Extra Goed Resultaat boeken.